Taxiul “loveste” din nou… si chiar omoara

Ieri seara “moartea galbena” (taxiul) si-a luat partea. Nu e pentru prima data cand idiotii galbeni fac victime pe soselele din Bucuresti.

Cum au stat lucrurile? Un motociclist in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de luni spre marti, dupa ce a fost lovit de un taximetru, pe bulevardul Aviatorilor din Bucuresti. Conform primelor cercetari, tanarul circula regulamentar cand a fost izbit in plin de masina, al carei sofer nu i-a acordat prioritate. Martorii spun ca taximetristul nu a oprit la un semafor si a intrat in coliziune cu motociclistul care circula regulamentar. In urma impactului, motociclistul a murit pe loc, iar pasagerul din taxi a fost ranit, insa viata lui nu a fost pusa in pericol. Motocicleta a luat foc in urma impactului.

Si cum in Romania, mortu’ e vinovat au iesit multi sa spuna ca astia pe doua roti merg cu viteza. Da merg si… isi asuma un risc. Si astia pe patru roti merg cu viteza, ca cica’s mai in siguranta ca au aibag-uri.

Deci… Ii starpim pe astia ce omoara lumea pe strazi sau suntem inca prea multi?

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Taxiul “loveste” din nou… si chiar omoara”

  1. Nistor says:

    80% din ei sint ca niste pasari de prada bezmetice, se grabesc , soseaua este numai a lor , injura daca nu il lasi pe el primul, bizoni pina-n maduva oaselor si daca il iei la palme pe vreunul mai obraznic , apar de nustiu unde , imadiat mai multi colegi si ti-o furi de zile mari , iar cind vine politia , ei sint nevinovati ca niste mielusei …Asa ca ce te mira ca se intimpla asemenea accidente din ce in ce mai des .

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool