Stapanii soselelor din Bucuresti

Nu stiu de ce asteptam sa se intample asa ceva in bucuresti cu soferii de RATB. Pe langa idiotii de taximetristi (marea lor majoritate), sunt si eu curios cate amenzi au fost date de catre politia rutiera din Bucurest, soferilor angajati la RATB. Crapa curiozitatea in mine, pentru ca ii vad cum circula. Opresc unde vrea muschiul lor, merg cu ce viteza vor ei, opresc sa isi ia cafea cand au chef, iti dau prioritate daca au chef… si altele.

Astia de pe tramvaie sunt cred ca cei mai prosti din RATB. Invart de o maneta si apasa pe o pedala, ghidandu-se pe principiul: lasa-ma sa trec ca io’s pe sine si nu pot sa te ocolesc.
Cred ca v-ati dat seama ca vorbesc despre accidetul din pasajul Lujerului, unde patru (DA ASA E… 4 TRAMVAIE) s-au “pupat in fund”. Orgie ce sa mai zic. Din cate imi aduc eu aminte astia ruleaza (asa e legal) pe sine cu vreo 20-30 km/h. Legal. Din pacate legile sunt facute pentru altii. Cate amenzi radar au primit oare RATB-istii? Va spun eu… Mult prea putine, sau deloc.

Am citit ca reprezentantii RATB au declarat ca circulau la distanta mica si nu au putut evita impactul cu primul tramvai defectat pe sine. Ba dar voi ne credeti prosti? Ma mir ca nu spuneti ca faceau parte dintr-o coloana oficiala si nu au putut intra pe contrasens pe motiv ca venea alt tramvai.

Ce cautau 3 tramvaie in coloana? Va spun eu. Au stat la capat de linie pana si-au dat seama ca intarzie la program, iar apoi au gonit ca sa recupereze timpul pierdut. Astia da neamul lu’ manivela. Va inchipuiti daca o sa faca Oprescu linii de mare viteza in Bucuresti ce o sa se intample? Eu nu vreau sa ma gandesc cum e posibil sa dai pe mana unor idioti viata multor sute de persoane.

Deja m-am evervat pentru ca se iau masuri dupa producerea de accidente grave. Astept replica de la soferii de autobuz.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool