Romanii sunt masochisti!

De ce spun asta? Simplu. In fiecare an de 1 Mail toata lumea sare in masini si fuga mars la mare. Chiar daca e criza romanii se pare ca tot nu au renuntat la defilarea de 1 Mai. Multi merg sa isi etaleze masinile scumpe pe aleile de pe murdarul nostru litoral, chiar daca sunt cu ratele in urma sau mananca paine cu ceai toata luna. Parada masinilor de 1 Mai pe litoral e lege si nu se poate incalca.
Daca chiar vrei sa mergi la mare de 1 Mai ar fi bine sa iei cu tine “o tona” de rabdare pentru ca imi e greu sa cred ca o sa faci pana in 4 ore.
Traficul in zona orasului Cernavoda este inchis, iar proiectul Autostrada Soarelui se pare ca a apus.
Romanii masochisti se avanta si de data asta spre mizerabilul nostru litoral in speranta de a se distra, ca mai apoi la intoarcerea acasa sa inceapa cu laudatul de genul: mama ce l-am facut pe ala cu BMW-ul, am baut de nu am mai stiu de mine, am agatat o tipa belea sau alte idiotenii.
Totul se face calculat.¬†Unii isi iau bautura de acasa, iar¬†altii dorm pe plaja. Smecherii se cazeaza in Mamaia si pleaca la parada seara ca poate “pica ceva” la “interval”.
1 Mai a ajuns sa ne arate care sunt parvenitii si care sunt sarantocii, insa toti au ceva in comun: vor sa mearga la mare de 1 Mai.

Voi unde mergeti in mini vacanta de 1 Mai?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool