Romanii sunt in post?

Da, intrebarea din titlu mi-am pus-o aseara cand am fost in vizita la un supermarket. De la inceput mi s-a parut ciudat ca la intr-o zi de vineri, la ora 20:00 parcarea sa fie aproape goala. La intrarea in supermarket am avut insa o surpriza… magazinul full de oameni. Upsss. Ma gandeam ca mi-am luat-o in freza si iar stau cu orele la coada.
Dupa ce am luat legumele scrise de sotie am constatat ca lumea din magazin se comporta ca la… promenada.
Serios. Se plimbau cu caruciorul de cumparaturi prin magazin de parca ar fi fost teleglidati. M-am strecurat printre ei si mi-am facut cumparaturile. Confirmarea ca lumea nu prea mai cumpara, a venit la casa de marcat. Majoritatea aveau maxim 10 produse in cos… si majoritatea produse marca┬áproprie ale magazinului.
Am ajuns la o casa unde nu aveam decat o persoana in fata, si care umpluse banda (deci se mai poate). Cat timp umpleam si eu banda, in spatele meu a mai aparut un cos plin (m-am gandit ca e casa pt cosuri pline… wtf). Neee… Pura coincidenta. Cel din spatele meu e preot la biserica de langa mine (mi-a botezat soarecu’ si de aia il stiu).
La iesirea din magazin in timp de basculam cosul in portbagajul masinii, am auzit o discutie intre doua doamne (va dati seama cate masinii au fost in parcare de am gasit loc langa intrare). Ce spunea una dintre ele… Mai avea 750 de lei, de care tinea de ei ca din ochii din cap, ca sa aibe pentru sarbatori.

Concluzia e simpla rau de tot. Moare lumea de foame bai lume. Nu sunt pentru acordarea ajutoarelor, insa unii poate vor sa munceasca si nu au unde.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool