Respekt

In tara asta in care toata lumea fura caciula vecinului mai exista si gesturi normale. Un gest de respect pentru oameni este si gestul pe care Steaua Bucuresti il face in meciul din aceasta seara.

Echipa din Ghencea o sa evolueze cu tricouri inscriptionate Mihai Nesu Foundation.

Steaua va juca diseara după mai bine de 3 ani de pauză cu un sponsor pe tricourile de joc. Chiar dacă clubul nu primeşte nici un fel de ban, oficialii stelişti au luat decizia de a ajuta fundaţia pe care Mihai Neşu a făcut-o după accidentul suferit de acesta pe terenul de antrenament.

Pe toate tricourile steliştilor, la meciul cu Ekranas din această seară, va scrie “Mihai Neşu Foundation”! Fundatia Mihai Neşu a avut programate o serie de evenimente în vederea strîngerii de fonduri la începutul acestui an.

În direct la Radio GSP Live unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihai, foşti colegi la Steaua, George Ogăraru, a dezvăluit în exclusivitate că va fi prezent în această seară în Ghencea la meciul din Europa League şi că toţi jucătorii Stelei vor juca pe piept cu numele fundaţiei creată de Mihai. “Mihai Stoica a avut o discuţie cu Mihăiţă ca Steaua să joace în tricouri în meciul din Europa League cu Ekranas, cu fundaţia acestuia pe tricouri. E un lucru bun pentru Mihai şi pentru Steaua. Mihăiţă era foarte bucuros pentru că fundaţia va avea o expunere foarte mare”, a precizat Ogăraru la Radio GSP de pe GSP TV.

Multumim Mihai Nesu pentru tot ceea ce ai facut in fotbal.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool