Ponta face discriminari?

Din pacate banii se cheltuiesc si se distribuie cu masuri diferite. Eu nu inteleg de ce nu se dau banii la toti care au pierdut. Bun. Nu exista bani, insa nu mi se pare normal ca la unii sa le dai banii “back” si la altii nu. Este o discriminare acest lucru. Guvernul Ponta a gandit ca bugetarii si pensionarii reprezinta o masa mare de votanti, motiv pentru care au prioritate la acordarea de bani.
Oare nu mai sunt si alte categorii sociale de la care au fost luati bani in anul 2010? Ba da exista, insa nu reprezinta procente importante la urnele de vot.

Va prezint mai jos doua dintre cele doua masuri adoptate de guvern in prima sedinta.

Sute de mii de funcţionari nu trebuie să mai returneze sporurile încasate în perioada 2008-2010, a decis marţi Camera Deputaţilor, care a adoptat în acest sens un proiect de lege, cu 234 de voturi “pentru” şi nici un vot împotrivă.

“Decizia politică este luată ca până la sfârşitul anului să returnăm banii pensionarilor. Am considerat că această sumă trebuie să o restituim în tranşe. În schimb, în bugetul pe anul asta nu este prevăzut ca mamele să primească indemnizaţie”, a declarat Mariana Câmpeanu.

Nu spun ca ma asteptam la ceva nou din partea noului guvern. Nu am nimic de castigat sau de pierdut de pe urma acestor decizii, insa nu mi se pare normal sa faci discriminare. Toti cei care au drepturile taiate sa isi primeasca banii.
Tinerele mame, de exemplu… de ce nu isi primesc banii luati? Persoanele cu handicap de ce nu revin la banii care ii castigau in 2010? Aici e problema mea.
Am in familie si pensionari, dar si bugetari, asa ca nu ma acuzati de lucruri partinitoare pentru ca nu asta urmaresc.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool