Politica, o curva… a democratiei

Chiar daca in Romania nu este legalizata prostitutia, aceasta e prezenta in toate domeniile. In ultimele saptamani politica ocupa primul loc si aici nu ma refer la o anumita categorie de oameni. Spre exemplu, pot afirma ca oamenii de rand sunt “manati” pe toate caile, de cea mai veche meserie din lume.
Sa luam exemplul Facebook-ului. O gramada de utilizatori posteaza pro si contra demiterii presedintelui suspendat. Oare ce ii face sa faca acest lucru? Chiar nu au alte preocupari in viata de zi cu zi? Bun… postezi odata, de doua ori, dar zilnic? Deja asta “suna” a manipulare in masa. Voi chiar nu va dati seama ca lupta politica se da pentru ei si nu pentru noi?
Credeti ca europenilor sau americanilor le pasa ca unii nu au ce pune pe masa sa manace? Chiar credeti ca ii preocupa bunastarea poporului roman? Sa fim seriosi. Totul este un amalgam de interese teritoriale si financiare.
Noi (romanii) am intrat in UE in 2007, corect? Chiar credeti ca Europa ne-a vrut in UE pentru ca suntem o tara democratica sau pentru faptul ca suntem o piata de desfacere unde pot “jongla” cu preturile? Sa fim seriosi. Nu le pasa de noi. Avem o forta de munca ieftina si… proasta (scuzati expresia). Eu am calatorit in Europa si pana sa intram in UE si nu vad diferenta.

Sper ca pana la urma poporul roman sa se trezeasca din prostia in care se afunda si sa realizeze ca nimanui nu ii pasa de ce punem noi pe masa.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool