Luare de ostatici cu circ si toporisca la… posta

Ieri pe mai toate posturile aveam o stire senzationala. Ceva in genul “luare de ostatici la posta” rula peste tot. Va dati seama ca astia se cam saturasera sa tot dea imagini cu Sandy “viziting” coasta estica din SUA, asa ca ala cu toporisca de dorea unirea Romaniei cu Basarabia a picat ca o mana cereasca.
Posta la care a poftit domnu’ cu toporisca se afla in Sectorul 6, mai exact la Liceul de Posta si Telecomunicatii. Va dati seama cum suna o stire de genul:  Unu’ cu o toporisca a luat cu asalt o posta la Liceul de Posta! Tare nu.

Oficiul ala postal cred ca are vreo 10 m patrati si de aia urla ala din usa… nu avea oxigen in interior.

“Astazi 30 octombrie a.c., in jurul orelor 10.00, un individ necunoscut a intrat in incinta Oficiului Postal nr. 23 din sectorul 6, avand asupra sa un cutit si un topor. Acesta a cerut ca la fata locului sa vina reprezentantii mass media pentru a-si exprima public o serie de nemultumiri personale. Politistii bucuresteni au intervenit prompt, l-au imobilizat pe cel in cauza si l-au condus pentru cercetari la sediul celei mai apropiate sectii de politie”, a precizat Politia Capitalei intr-un comunicat de presa.

Daca ii dadeau lu’ ala un gratar, niste lemne si o ceafa de porc puneau de un gratar in curtea liceului.:)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool