Joaca… cu motiunea de cenzura

Gata, de ieri avem un nou premier propus de USL si acceptat de totate partidele parlamentare. Nu pare ca suna destul de ciudat? Foarte interesant este ca nici un partid nu a avut o propunere de premier… in afara de USL. Nu stiu de ce acest joc imi da impresia ca motiunea de cenzura face parte dintr-un plan politic bine pus la punct. Nu vorbesc ca am auzit de pe la surse (cum se poarta), ci doar ma intreb care e scopul final.
Planul a inceput cu plecarea lui ┬ánea Frunza din PDL, a continuat cu votarea motiunii de cenzura si cred ca o sa se sfarseasca… la alegeri. Aceasta usurinta cu care PDL-ul a renuntat la tot, fara sa opuna rezistenta ne poate arata ca nu stia cum sa scape de guvernare.
Daca PDL isi dadea demisia si renunta singur la guvernare, toti spuneau ca nu au fost in stare de nimic, asa ca au ales varianta motiunii de cenzura. Dupa motiune domn’ Boc a acuzat minoritatile de tradare… Tare nu? Ceva de genul: Noi am vrut sa ne ducem treaba pana la capat, dar ne-au tradat partenerii.

Nu plecati inca din tara. Romania e mereu… surprinzatoare!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool