Gentleman’s agreement

Pe 11 august echipa Dinamo Bucuresti joaca un amical cu FC Barcelona. Din pacate se pare ca nu o sa fie un meci “pe bune”, pentru ca organizatorii au “semnat” cu reprezentantii clubului spaniol un gentleman’s agreement. Deci o sa fie un fel de teatru pe terenul de fotbal. Cei de la Dinamo doresc ca spaniolii sa nu le dea mai mult de 5 goluri in acest meci. Stau si ma gandesc cam in ce minut al meciului o sa se termine jocul de fotbal si o sa inceapa meciul… Adica daca in minutul 25 (zic si eu asa) o sa fie 5 la 0 pentru Barcelona, se opreste meciul?
Suntem o natie de penibili. Nu inteleg de ce ti-ai asumat un meci de fotbal, chiar si amical si nu vrei sa il joci corect pana la sfarsit. Poate ar fii bine ca de la 5 la 0 pentru spanioli, organizatorii sa intre pe teren si sa desfinteze poarta echipei Dinamo.
Va mai aduceti aminte jocurile din spatele blocului? Unul din ele (nu imi mai aduc aminte cum se numeste) era acela cand doua echipe incercau sa dea gol la o singura poarta. Le-as mai propune organizatorilor ca la 5-0 sa organizeze si alte jocuri pana la finalul partidei. De exemplu pot incerca un concurs de baut bere, un sotron sau un lapte gros, si asta ca sa umple cele 90 de minute efective de joc.

“Chiar dacă sună ciudat, acordul este următorul: catalanii să se oprească în cazul în care marchează 5 goluri la Bucureşti, contra lui Dinamo! Lumea vine la un spectacol, dar oamenii şi-ar putea pierde interesul în cazul în care echipa favorită, Dinamo, ar încasa multe goluri. Se joacă în România, în primul rînd vor veni la meci suporterii «cîinilor». Vrem să evităm episodul de la Tanger, cînd Messi şi ceilalţi jucători au învins cu 8-0. Este umilitor pentru oricine, chiar dacă te bate Barcelona. Spaniolii au înţeles şi ne-au transmis că nu pot semna vreo clauză specială, însă, dacă vor ajunge să marcheze de 5 ori, se vor opri la această cifră”, au detaliat organizatorii.

P.S. Mai bine faceti un picnic si o rugati pe Shakira sa va cante!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool