Faci plinu’ la masina cu… o femeie

Cred ca stiti cu totii de campania in care se vrea sa punem o femeie pe o bancnota. Ideea nu are dupa parerea mea nicio logica. De ce sa nu punem un caine pe o bancnota? Sa zicem ca punem o femeie de succes (nu Udrea) pe bancnota de 200 lei. Luam un caz care imi vine acum in minte. Se duce pensionaru’ cu dacia lui, 1310 la peco sa faca plinul, ca pleaca la tara. Alimenteaza si merge sa plateasca. Casiera ii spune ca il costa 200 de lei. Cum credeti ca reactioneaza ala? Eu cred ca ii raspunde simplu: bancnota aia cu femeie pe ea? Deci e simplu sa concluzionam. Dai o femeie… faci plinu’ la dacie. Daca ai gipan cred ca te costa doua femei. :)


Nu e mai simplu sa platim cu cardul, decat sa facem astfel de campanii? Nu de alta dat pe un card poti sa personalizezi ce vrei tu: catelul, purcelul, vecina sau vecinul, copilul si tot ce naiba iti mai trece prin cap. Poti sa iti faci o poza de pitzi, gen Facebook sau Hi5.

Ne miram cand prin unele zone geografice de pe glob femeia a ajuns obiect de schimb. Pai la noi cam tot acolo o sa ajungem. Unii nu au trecut inca nici la “leu greu” dupa atata timp si acum ii zapacim cu femei pe bancnote.
Poate daca or sa puna femei din revistele “sexy” o sa aibe succes campania. :P Bine o sa ziceti ca m-am tampit la cap, insa eu cred ca avem alte probleme de rezolvat in tara asta.

Tu cum reactionezi cand la piata iti cere nenea ala “un pol”? Stii ce inseamna “un pol”? :)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool