Exploatare gaze de sist = Exploatare cu cianuri?!?!?!

proteste_rosia_montana_64592100_13534800Vad ca la Universitate este unii care protesteaza de cateva saptamani impotriva exploatarii de la Rosia Montana si ma asteptam sa apara cu pancarde in care lupta si impotriva gazelor de sist. Ei nu si nu: Rosia Montana si atat! Nu vi se pare ciudat? Nu vi se par regizate protestele de la Universitate?

Mai oameni buni, protestatari influentabili la noi, aici in Romania au disparut padurile! Voi sititi acest lucru? Protestatarii “lui peste”, voua la scoala nu v-au spus profesorii ceva despre “aurul verde”?

DSCN2821-600x450defrisari-masive-paduridsc0357
Va intreb sincer acum daca stiti cine va impinge de la spate si cine va influenteaza. Nu stiti pentru ca sunteti niste ratati si sunteti o generatie de inflentabili. Puteti sa ma injurati cat vreti, insa pana nu protestati si impotriva taierilor de copaci sau impotriva exploatarilor gazelor de sist, eu unul va consider dobitoci. Va mai dau un sfat: nu va inmultiti ca e de rau.
Haideti sa o luam “babeste” ca poate stranganiti din sticle si pentru altceva si o sa imi cer scuze de la voi. Voi stiti cati copaci se taie zilnic din Romania si pleaca la export? Multi ba!!! Degeaba protestati voi impotriva exploatarii de la Rosia Montana daca altii strica in alta parte.

  • Stiti ce impact au taierile masive asupra mediului? Nu stiti pentru ca sunteti niste idioti!
  • Stiri ce impact au gazele de sist asupra mediului? Nici asta nu stiti!
  • Stiti ce impact asupra mediului au lucrarile de captare a raurilor pentru constructia de microhidrocentrale? Pauza si aici!

Deci vreti sa va cred eu sa protestati pentru o Romania fara poluare? Nu va cred ba, ca sunteti niste oi impinse de la spate de… unul sau mai multi ciobani! Eu nu inteleg cum nu va e rusine cu voi cand va treziti dimineata si va uitati in oglinda… Pur si simplu nu inteleg!
La sfarsit as vrea sa va mai intreb si cum de aveti tupeul sa blocati jumatate de Bucuresti, pentru faptul ca vreti voi sa plecati in mars de pe Str. Rosia Montana? Nu astept raspuns de la voi pentru ca sunteti prea ocupati sa zdranganiti din sticle!

Daca voi sunteti viitorul tarii sa stiti ca imi pare rau ca nu am emigrat!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool