Exceptia de la regula

61294834In Romania zilelor noastre, unde caruta, pardon masina reprezinta bunastarea soferului mai exista si oameni care vad masina ca pe un simplu mijloc de transport. Ieri am aflat din gandul.info ca un milionar roman nu da doi bani pe masinile din proprietate, in sensul ca nu il intereseaza masinile scumpe desi si-ar putea cumpara chiar o flota. Este a doua persoana de care am auzit eu, iar pe prima chiar o cunosc si… sta la bloc. Pana la urma mai exista si bun simt in Romania asta, unde toata lumea vrea cea mai tare masina din parcare.

Stefan Poienaru se ocupă cu agricultura şi s-a clasat în ediţia din 2012 a Top 300 Capital pe locul 147, cu o avere estimată la 38-40 de milioane de euro.

Deşi a adunat o avere impresionantă, Ştefan Poenariu nu deţine automobile luxoase. Are două maşini, un Audi A4 vechi de 15 ani şi un Volvo XC 90 veche de şapte ani, cu 400.000 de kilometri la bord.

“Educatia noastra de copii saraci, eu provin dintr-o localitate de 20 de case, invatamantul extraordinar si sansa de a invata, ne-a permis sa ne realizam ca specialisti si ca oameni sa ne integram in societate si in mediul economic”, a declarat Ştefan Poienaru

Articolul il gasiti AICI.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool