Donatie… 35 echipamente Xerox

35 de echipamente multifunctionale si unifunctionale Xerox rulate (multifunctionale – imprimante & copiatoare, unifunctionale – imprimante) isi cauta casa noua la institutiile aflate in dificultate.
Acesta e mesajul cu care incepe postul Cristinei Bazavan si unde va invita sa faceti o fapta buna si sa propuneti locatii unde sa mearga aceste echipamente. Totul este gratis, deci nu va cere nimeni nimic, nu taxa, nimic. Deci, daca stiti un loc unde este mare nevoie de aceste echipamente intrati pe http://bazavan.ro si face o propunere.

propuneti, printr-un comentariu la acest articol, o institutie sau o organizatie din localitatea voastra – cea care, asa cum simtiti voi, ar avea mare nevoie de un echipament.

cu cateva cuvinte, o poveste, o amintire sau o fotografie, argumentati-va propunerea facuta.

institutiile recomandate pot fi scoli, gradinite, oficii postale din orice localitate, camine de batrani, centre de artă unde va puneati in valoare pasiunile si talentul in copilarie sau orice ce alt tip de institutie in care credeti (asociatii, ong-uri).

pina acum i-ati admirat, v-au emotionat actiunile si succesele lor, acum puteti face o fapta buna – trasa la Xerox  – pentru ei. si e cu atit mai frumos cu cit asociatiile/ institutiile nu se asteapta la un asemenea dar, desi le putem usura mult activitatatea.

puteti face propuneri de astazi 15 oct pina la 1 noiembrie. intre 1 si 10 noiembrie voi face research asupra propunerilor, iar pe 10 anuntam care sunt institutiile care primesc echipamentele Xerox.  Ecotic se va asigura ca ele ajung la destinatie.
Hai ca nu e greu. Aceste echipamente isi cauta “casa noua” si e pacat ca cineva sa nu se foloseasca de ele.
Va intrebati de ce am scris acest post? Simplu! Mi-a placut ideea si am preluat-o fara sa castig nimic.
Intrati AICI si faceti o propunere! Timpul trece si echipamentele asteapta!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool