De ce au grecii 3 oo?

Toata lumea vrea zilele astea sa salveze Grecia de la un presupus faliment. Nimeni nu se intreaba care faliment? Grecii au pana si ajutoarele de somaj mai mare ca salariul mediu din Romania. Veniturile lor vin din turism… 10% la stat si restu’ la buzunar.

“Numărul mare de Porsche-uri Cayenne este curios”

Spre exemplu, în oraşul Larissa, capitala unei regiuni agricole a Greciei, unde trăiesc 250.000 de locuitori, sunt mai multe automobile Porsche pe cap de locuitor decât în New York sau la Londra.

“În Larissa sunt cele mai multe Porsche Cayenne pe cap de locuitor din lume, toată lumea vorbeşte despre acest oraş în Stuttgart (n.r. unde are sediul producătorul de bolizi de lux)”, spune profesorul Polemarchakis.

“Numărul mare de maşini Porsche este curios, ţinând cont că agricultura nu este un sector înfloritor al economiei Greciei, generând doar 6,65% din PIB în 2000 şi 3,2% în 2009. În plus, jumătate din banii investiţi în agricultură reprezintă subvenţii de la Comisia Europeană”, mai spune economistul. (Sursa: Gandul)

Pana la urma Grecia a luat banii de la prosi pana acum, iar cum spune stop la UE si FMI pe principiul: mai stati putin ca ne-am sucit. Stau si ma intreb acum, cand o sa adere si Romania la moneda unica EURO cate state vor mai ramane?

Ciudat nu?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool