Cum sa intalnesti un barbat… bogat

Hai ca materialul asta e funny si foarte folositor doamnelor si domnisoarelor care au intrat in criza si mai ies. :) In continuare va prezint ghidul de “agatat”:

GHID:

Mergi la cumparaturi unde merg si ei
Cauta cele mai pretentioase locuri din oras, unde ai auzit ca merg cei care nu isi pun problema banilor. Poate ca nu iti permiti sa iei cina sau sa cumperi (inca!) prea multe lucruri din astfel de locuri, dar asta nu inseamna ca nu poti intalni un tip care deja face lucrul asta. Incepe sa-ti cheltui comisioanele in zonele de lux. Frecventand aceleasi locuri ca si barbatii bogati, iti cresti sansele de a-i intalni.
Participa la evenimente de caritate
Unul dintre cele mai bune locuri pentru a intalni pe cineva care este generos atat in ceea ce-i priveste inima, cat si portofelul sunt evenimentele de caritate. Baluri, gale si orice implica o institutie culturala sunt locuri minunate pentru inceput. Pe langa potentialul de a cunoaste pe cineva, te vei simti bine si ca poti ajuta o organizatie caritabila.
Ofera-te voluntar
Ca si evenimentele de caritate, voluntariatul este o modalitate foarte buna de a intalni barbati de calitate si financiar stabili. De exemplu, voluntariatul la un spital te expune la o gama larga de medici si chirurgi pe care ai putea sa nu ai cum sa-i cunosti altfel. Organizatiile politice, de asemenea, atrag barbati ambitiosi, de succes.
Cauta-ti un nou hobby
Desi nu ar trebui sa te implici intr-o activitate care nu iti place doar de dragul de a cunoaste pe cineva, sporturile de lux, cum ar fi golful, navigatia, tenisul si scufundarile tind sa atraga tipul de oameni care au venit disponibil pentru a-l cheltui.
Petrecerea timpului pe un teren de golf sau intr-un centru sportiv de lux iti poate creste sansele de a intalni un barbat de succes. In plus, ai si despre ce sa vorbesti cu el cand te invita sa iesiti impreuna.
Incearca site-urile de specialitate pentru intalniri amoroase
Exista numeroase site-uri pentru intalniri amoroase, special create pentru femeile cu venituri medii ce cauta barbati bogati. Cu toate acestea, ai mare grija cand folosesti astfel de servicii. Tine minte, daca suna prea bine sa fie adevarat, atunci probabil ca asa e.
Mai mult AICI

Sursa: SheKnows.com

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool