Cum citim… fumul!

578483_4597475860057_1521395539_nIeri am terminat cu alegerea noului Papa, care dupa cum dansa fumul pe hornul de la Vatican… e brazilian cu origini germane. Tare nu? Toate tembeliziunile au transmis live, in direct alegerea noului Papa. Sistemul de comunicare de la Vatican a fost preluat amerindieni, asa ca ma gandesc daca le platesc vreo taxa pentru folosirea patentului de comunicare.
Deci, daca e sa ne intoarcem in Romania, le putem spune cardinalilor ca si noi avem fumul ca metoda de comunicare. Sa luam ca exemplu un BMW de prin anii ’70 care e inmatriculat in Bulgaria, iar la volan e un cocalar cu sapca intoarsa. Cand trece cocalaru’ pe langa o tipa mai “spalata”, calca pedala acceleratiei ca sa o impresioneze si eventual baga un claxon si un fluierat pe geam… poate pica fomista (zice cocalarul).
La calcarea acceratiei, supercaru’ cocalarului face zgomot (ca mde, are toba sparta) ca la razboi si in 99% din cazuri scoate un fum de nici daca vrei sa te uiti dupa masina nu poti ca te ustura ochii. Acum eu nu stiu limbajul cocalarilor, insa e clar ca ei comunica prin fumul scos pe teava de esapament, ba cu fum alb, ba cu fum negru.
Ce cred eu ca spune un cocalar cand masina de “ultima generatie” din anii ’70 scoate fum:

Fum negru: “Sa-mi bag picioarele de unde mai fac eu rost de 1 litru de ulei pentru ziua de azi, ca nici cartela la iPhone 5 replica nu am incarcat-o luna asta ca sa am de un beep.”

Fum alb: “Fuck, cred ca trebuie iar sa ii dau kilometrajul back si o pun in targul de la Vitan la vanzare si poate prostesc un putoi sa o cumpere, ca nici la fier vechi sa moara cici nu mi-o primesc.”

La sfarsit nu pot uita cat de util e fumul pentru afumatura… yummy! :P

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool