Cum blochezi traficul cu… metroul

fotografie0013Dupa cum bine stiti, in Bucuresti se lucreaza la o magistrala de metrou si nu este magistrala lu’ Nea Nicu care sa uneasca Bucurestiul de Targoviste. :) Lucrarile la metroul din Dr. Taberei cred ca au fost intarziate de “vanzatorii” de carburanti ca sa isi cresca vanzarile. Cica la noul metrou sa “sapa” cu Varvara (sau ceva in genul asta) si cred ca o sa termine la Sf. Asteapta sau la Pastele Cailor.
In copilaria mea, ma mandream ca stau in Dr. Taberei pentru ca nu aveam praf si ne bucuram de multi copaci… acum insa e invers: praful e pretutindeni, iar copacii sunt deja fum in sobele asistatilor sociali.
Acum sa ne intoarcem la traficul demential din cartier. ;) Pe langa craterele din asfalt, din care se ridica mult praf cand mai munceste cineva (in general se ocupa vantul de praful existent), ies din cand in cand niste camioane pline de noroi care isi “marcheaza” traseul cu ale lor cauciucuri. Oare astia nu au auzit de GPS, de au nevoie de noroi?
Trecem si peste praf, noroi si ajungem la bataia de joc a celor care se ocupa de semafoare… unii cu nume de haina parca. In intersectiile de la Favorit si Piata Moghioros semafoarele nu functioneaza de la ultima ploaie torentiala si nu intereseaza pe nimeni. Sa inteleg ca au asteptat alt cod galben sa se repare singure sau nu au vrut sa faca doua drumuri la interventii… Tot din cauza metroului?

Deci oameni buni… Daca vreti sa va cumparati apartament in Dr. Taberei e bine sa aveti nervii tari. :)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool