Bomba cu ceas la Facebook

Reprezentanţii Facebook admit într-o scrisoare adresată potenţialilor investitori că o parte sau chiar întreaga reţea de socializare ar putea fi închisă.
Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă procesele cu care se confruntă compania vor fi pierdute. Cel mai ameninţător şi costisitor proces cu care Facebook se confruntă acum este cel intentat de Yahoo, “care ar putea avea un impact semnificativ asupra afacerii noastre, asupra condiţiilor financiare sau a rezultatelor acţiunilor pe care le avem. Decizia sau înţelegerea care ar putea veni din acest proces s-ar putea să ne ceară să încetăm unele operaţii sau chiar toate operaţiile pe care le avem sau să plătim o sumă substanţială”, recunosc reprezentanţii Facebook în documentele prezentate posibililor investitori, informează Daily Mail.

Analiştii consideră însă că reprezentanţii Facebook prezintă doar “cel mai grav scenariu posibil” şi încearcă astfel să-şi acopere spatele.

Facebook a recunoscut şi că 5-6 la sută dintre din cei 845 de milioane de utilizatori ai Facebook sunt falşi sau au conturi duplicate.

Compania se confruntă cu mai multe procese şi se aşteaptă ca şi alte companii să intenteze plângeri.

Sursa: Realitatea.net

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool