Acesti “oameni” deghizati in oameni

pisi-iepureCitind azi stirile (boala grea), am vazut cum acest vechi si nou guvern a marit cu 16% taxele locale. Ma intreb oare de ce nu au fost marite pana la alegeri? O alta chestie misto este ca in perioada de criza s-a marit numarul de parlamentari, motiv pentru care ii numesc “oameni” deghizati in oameni. Stiu ca nu o sa va intrebati de ce zic asta asa ca nu va explic. Sau sa va explic? Hmmm… Mai bine o lasam pe mai tarziu. :) Revenind la guverne si aici ma refer si la cele vechi, dar si la cele noi. Eu cred ca e mai corect sa ne uitam mai atent in societate si sa observam ca multi traiesc greu si abia, abia pot pune ceva pe masa si aici nu vorbesc de sarbatori sau alte evenimente. Sunt multi care vad odata la 6 luni un dumicat de carne in farfurie, sunt multi care abia isi cumpara medicamentele… Apropo dragi politicieni, stiti cine plateste primul impozitul? Nu stiti nu? Pai ce sa stiti voi. Pensionarul, dragii mei politicieni.
Dragi politicieni, stiti pentru ce sunt platite impozitele? Nici asta cred ca nu stiti, pentru ca altfel nu imi explic de ce platesc eu impozitele. Platesc impozit la casa, pe o strada fara asfalt, fara apa curenta, fara canalizare si fara iluminat public. De ce nu am aceste utilitati intr-un oras care se vrea capitala? E simplu rau de tot. Pentru ca din 4 in 4 ani iesiti cu sacosele pline de promisiuni si prostiti lumea, ca sa nu mai zic ca unii mai aruncati si cate un pachetel si gata vrajeala.
DA, politicienii sunt acesti “oameni” deghizati in oameni. Acesti “oameni”, care din 4 in 4 ani isi iau haina de om si iese pe strada sa imparta promisiuni prostului care il crede.
Acesti “oameni” deghizati in oameni isi urmaresc interesul si atat. ¬†Acum la sfarsit o sa va promit ca va spun peste 4 ani ce utilitati o sa am… asta daca nu se sfarseste lumea si scapam de griji. Tzepa… nu se sfarseste nimic pentru ca totul e un cerc vicios si acusi scoate careva dosarul de informator al Apocalipsei si pe noi ne ocoleste. :)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Free Page Rank Tool